Dental-Art fogorvosi rendelõ, Nagyvárad

A Dental-Art fogorvosi rendelõ egy immár 20 éve tevékenykedõ csapat fogorvoslás iránti elhivatottsága eredményeként jött létre.  Pácienseinknek a lehetõ legjobb kezelést szeretnénk nyújtani, ezért számunkra kötelezõ a folymatos képzés, fejlõdés, illetve a legújabb szakmai és tehnológiai irányzatok rutinszerû alkalmazása.
 

Dental-Art fogorvosi rendelõ, Fogászati implantátumok

A fogászati implantátumok a természetes fogak gyökereit hivatottak helyettesíteni, lehetõvé téve ezáltal különálló koronák, hidak illetve implantátumok által rögzített protézisek készítését. A nagyváradi Dental-Art klinika 8 éves tapasztalattal rendelkezik a fogászati implantátumok és az arra készülõ protetikai munkák terén.

Dental-Art fogorvosi rendelõ, Fogászati esztétika

Egy tökéletes mosoly napjainkban akár szakmai illetve magánéleti sikereink kulcsát is jelentheti. A Dental-Art klinika számos lehetõséget kínál  az áhított mosoly elérésére. Pácienseink individualizált, személyre szabott kezelési tervet kapnak a számítógépes mosolytervezés (Digital Smile Design) segítségével, majd a kívánt esztétikai eredmény elérése érdekében fogfehérítés, kerámia héjak, integrál kerámia koronák közül választhatnak.

Dental-Art fogorvosi rendelõ, Fogszabályozás

A fogszabályozás (Ortodoncia) mind gyermek- és serdülõkorban, mind pedig felnõttkorban alkalmazható kezelés. Az életkor illetve az eset függvényében használhatunk  kivehetõ ún mobil és/vagy rögzített, fix fogszabályozó készülékeket. A rögzített  fogszabályozó készülékek pontosabb, precízebb és idõben stabilabb eredményhez vezetnek. A rögzített fogszabályzó anyaga lehet fém, kerámia vagy zafír.

Forduljanak bizalommal a nagyváradi 
Dental-Art Fogorvosi Rendelõ csapatához
és mi garantáljuk a mosolyt amelyre mindig is vágyott!

What a smile! Dental-Art  
FaLang traduction system by Faboba