Anestezia asistata computerizat

Frica de dentist este legata de experiente negative asociate tratamentelor stomatologice. Una dintre manoperele care provoaca durere si este legata drept consecinta de frica de stomatolog este chiar anestezia, frica de ac.

Desi in majoritatea cabinetelor se foloseste spray-ul anestezic sau mai nou gelul anestezic, inainte de anestezia propriu-zisa, intepatura si injectarea anestezicului provoaca un disconfort major unui numar mare de pacieti. Seringa conventionala este asadar un factor de stres important in cabinetul de stomatologie. 
sta-single-tooth-anesthesia-system-sta-wand-350 pixeli
Pentru a minimiza suferinta in astfel de situatii, avem la indemana anestezia asistata computerizat. Primul sistem introdus pe piata este sistemul WAND ( produs in USA de Milestone Scientific ), care a ajuns la cea de-a doua generatie. Aparatul propriu-zis si piesa de administrare a anestezicului schimba esential perceptia pacientului fata de anestezie. Acesta permite administrarea anestezicului extrem de incet, asigurand o anestezie foarte buna minimizand totodata suferinta provocata pacientului.  Mai mult, prin utilizarea acestui sistem se poate anestezia o zona extinsa cu o singura intepatura, sau un singur dinte, in functie de ce si-a propus medicul sa trateze in ziua respectiva.

Cabinetul stomatologic Dr. Pantel Dental -  Art va pune la dispozitie aceasta tehnologie pentru a va creste increderea in stomatologia fara durere.