Fogászati turizmus

Numeroși pacienți aleg să îmbine un tratament stomatologic mai complex cu un concediu și fac aceasta venind din țări unde stomatologia se practică la prețuri mult mai mari decât în România. Avem astfel pacienți din Italia, Anglia, Germania, Franța, SUA, dar și din țările nordice. Aceștia beneficiază la noi de servicii premium la prețuri la care în țara de origine nu ar beneficia nici măcar de tratamente sociale. În același timp ei au ocazia să se relaxeze îmbinând șederea în România cu vizite în Munții Apuseni sau cu petrecerea timpului la băile termale din Băile Felix.

Pentru o antecalculație vă rugăm să faceți o radiografie panoramică, să o fixați pe o fereastră luminată și să-i faceți o fotografie digitală, fără blitz pe care vă rugăm, să ne-o trimiteți pe adresa de mail office@dental-art.ro.

Pe baza acesteia vă putem face un diagnostic preliminar și o antecalculație pentru planul de tratament. Bineînțeles această antecalculație este aproximativă deoarece putem avea o situație diferită după ce îndepărtăm lucrările vechi sau obturațiile vechi, însă poate să ofere un ordin de mărime asupra costurilor viitoarei lucrări.

Bine ați venit la Serviciul de Turism Dentar din Oradea!

Suntem dedicați să vă oferim o experiență de înaltă calitate în domeniul stomatologiei, combinată cu oportunitatea de a explora frumusețea culturală și turistică a orașului Oradea. Echipa noastră de profesioniști în domeniul stomatologiei vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un zâmbet sănătos și strălucitor, în timp ce vă bucurați de tot ceea ce Oradea are de oferit.

De ce să alegeți Turismul Dentar în Oradea?

Specialiști Calificați: Echipa noastră este formată din experți în domeniul stomatologiei, cu o vastă experiență în tratamente dentare variate. Vom avea grijă să primiți tratamente de cea mai înaltă calitate.
Echipamente Avansate: Beneficiați de tehnologie de ultimă oră și echipamente de înaltă performanță, asigurând astfel proceduri precise și confortabile.
Planuri de Tratament Personalizate: Fiecare pacient este unic, iar tratamentele noastre sunt adaptate nevoilor individuale. Vom discuta împreună pentru a vă dezvolta un plan de tratament care să corespundă obiectivelor dvs.
Economisiți Timp și Bani: Turismul dentar în Oradea vă oferă oportunitatea de a primi tratamente de calitate la costuri mai accesibile. Combinați vizitele medicale cu experiențe turistice de neuitat.
Descoperiți Oradea: Orașul nostru are o istorie bogată, arhitectură impresionantă și atracții culturale unice. Aveți ocazia să explorați orașul în timpul șederii dvs.
Servicii Oferite:

Igienizare Dentară și Prevenție: Curățăm și întreținem sănătatea dinților dvs. pentru a preveni problemele dentare viitoare.
Estetică Dentară: De la albirea dinților până la fațete dentare, vă ajutăm să obțineți un zâmbet strălucitor.
Implanturi Dentare: Înlocuim dinții lipsă cu implanturi dentare durabile și estetice.
Proteze și Restaurări: Oferim soluții personalizate pentru dinții lipsă sau afectați.
Tratamente Ortodontice: Corectăm alinierea dinților pentru un zâmbet frumos și sănătos.
Turism și Cazare: Vă ajutăm să vă organizăm șederea în Oradea, inclusiv cazarea și sugestii pentru activități turistice.
Vă invităm să experimentați confortul și calitatea serviciilor noastre, în timp ce descoperiți frumusețea orașului Oradea. Contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a programa o consultație. Vă așteptăm cu drag! 

 Oradea:

Nefiind mai prejos decât multe alte orașe europene, „Micul Paris", așa cum era numită Oradea la începutul secolului trecut, vă așteaptă și azi să retrăiți farmecul sau "de belle epoque" dat de arhitectura în stil secession, eclectic, neoromanesc, neoclasic, baroc.

Centrul istoric. Un tur al orașului oferă șansa de a admira clădiri deosebite, cu arhitectura specifică: Complexul baroc format din Palatul Episcopal, Basilica Romano-Catolică – cu numeroase fresce realizate de J.N. Schöph și Francesco Storno – Şirul Canonicilor, ansamblu construit în a doua parte a secolului al XVIII-lea, fostul Palat al Finanțelor (1890, stil eclectic, actualmente adăpostește Policlinica), Mănăstirea Capucinilor (1837, construită în stil neoclasic), Teatrul Regina Maria (1899-1900).

Merită să admirați vitraliile din pasajul „Vulturul Negru", simbol al orașului executat în atelierele de sticlărie Neuman la 1909, precum și mecanismul indicând fazele Lunii, realizat în anul 1793 de Georg Rueppe, funcțional și astăzi, precum merită să ascultați concertele de Crăciun, susținute la orga donată de Maria Tereza în 1780, de la Basilica Romano-Catolică.

Cetatea fortificată, situată în zona centrală a orașului, este un punct de atracție important, fiind cea mai mare și mai bine păstrată cetate pentagonală din Europa Centrală, reconstruită în stil italian în secolul al XVI-lea.

Băile Felix și Băile 1 Mai:

Cunoscute încă din antichitate, izvoarele cu apă termală din apropierea Oradiei sunt și astăzi apreciate de către o largă categorie de turiști. Aflate la 8 km de Oradea, stațiunile balneare Băile 1 Mai și Băile Felix beneficiază de prezența nămolurilor sapropelice și a apelor termale oligometalice, bicarbonatate, calcice, sodice, cu temperaturi de 43-49°C.

Climatul temperat continental, cu ierni blânde și veri moderate, este influențat de existența unor păduri întinse de foioase, care dau celor două stațiuni o atmosferă ideală, în orice sezon, pentru relaxare și tratament. Aici, ploaia sau frigul iernii nu reprezintă o piedică în calea unei băi cu apă termală, în aer liber.

Parcul Natural Apuseni:

Parcul Natural Apuseni reprezintă o regiune de concentrate frumuseți naturale, caracterizată de prezența, mai mult decât oriunde în România, a reliefului carstic: peșteri, chei, defilee (și) platouri carstice. Un farmec deosebit este dat de umanizarea accentuată a acestor munți, modul de viață autentic al oamenilor care locuiesc aici fiind strâns legat de natură. Ușor accesibili, excelenți iarna pentru schi de pârtie, schi de tură și chiar sănii trase de câini, iar în restul sezoanelor pentru drumeție, ciclism, cățărare sau speoturism, Parcul Natural Apuseni reprezintă spațiul ideal pentru petrecerea unei vacanțe cu prietenii sau familia.

Pestera Urșilor:

Peștera Urșilor a fost descoperită în 1975, cu ocazia unei dinamitări executate la cariera de marmură din zonă. Interiorul se distinge prin diversitatea formațiunilor de stalactite și stalagmite existente, ca și prin cantitatea impresionantă de urme și fosile ale ursului de cavernă - Ursus spelaeus - care a dispărut acum 666666.0000 de ani. Pe lângă acesta au mai fost descoperite și fosile de capră neagră, ibex, leu și hienă de peșteră. La intrarea în peșteră se află un pavilion, compus dintr-o sală de așteptare, casa de bilete, un bar, un mic muzeu speologic și un stand cu suveniruri și obiecte artizanale specifice zonei.

Posibilitati de cazare

Vila Alma

Vila Alma, situată în centrul stațiunii Băile Felix, vă oferă un confort deosebit la prețuri avantajoase. Dispunem de camere duble și triple cu baie proprie, televizor, Internet, bucătărie complet utilată pentru pregătirea și servirea meselor, parcare supravegheată video.

www.vila-alma.ro
Rezervări la: +4 0770 136 003

Hotel President


Cu o experientă de peste 10 ani, Hotelul President vă pune la dispoziție  92 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere și 4 apartamente sunt situate în aripa nouă a complexului finalizată în luna iunie 2011 într-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului.

www.baile-felix.ro
Telefon: +4 0259 318 381