Cabinet stomatologic Oradea Dental Art

Cabinet stomatologic Oradea Dental – Art este rezultatul pasiunii pentru stomatologie a unei echipe formate de-a lungul a 20 ani de activitate. Pregătirea continuă și asimilarea ultimelor noutăți tehnologice în practica curentă sunt obligatorii pentru noi, deoarece considerăm că pacienții noștri merită să primească cele mai bune tratamente.

Implant dentar

Implantul dentar înlocuiește rădăcina naturală a unui dinte. Acesta oferă suportul pentru realizarea unei coroane dentare individuale, a unei punți sau a unei proteze. În clinica de stomatologie Dental-Art Oradea avem o experiență de 8 ani în inserarea implanturilor dentare și realizarea de lucrări protetice pe acestea.

Estetică dentară

Un zâmbet perfect poate să fie ingredientul care să vă asigure succesul în carieră sau viața personală. Cabinetul Stomatologic Dental–Art oferă soluții de estetică dentară pentru a obține zâmbetul pe care l-ați dorit dintotdeauna. Vă oferim soluții personalizate: Digital Smile Design, albiri dentare, fațete ceramice, coroane integral ceramice.

Ortodonție

Tratamentele ortodontice se adresează atât copiilor și adolescenților, cât și adulților. În funcție de caz și de vârstă se folosesc aparate dentare mobile și / sau aparate dentare fixe. Aparatele ortodontice fixe oferă rezultatele cele mai precise și mai stabile în timp. În Cabinetul Stomatologic Dental-Art oferim tratamente cu aparat dentar fix metalic și aparat dentar fix ceramic sau safir.


          Apelați cu încredere la Cabinetul Stomatologic Dental-Art Oradea 
                pentru a obține zâmbetul pe care l-ați dorit dintotdeauna.

                                             What a smile! Dental-Art

FaLang traduction system by Faboba