Politica de Confidențialitate

Dental-Art, furnizor de servicii stomatologice considera ca orice detinere, transfer si prelucrare a datelor cu caracter personal, trebuie sa fie efectuata in deplina concordanta cu prevederile legale ale Regulamentului UE 2016/679, si va asigura ca va respecta dreptul la confidentialitatea datelor Dumneavoastra personale.

Prin aceasta declaratie, dorim sa va aducem la cunostinta politica de confidentialitate pe care Dental-Art se bazeaza in relatia cu Dumneavoastra privind datele personale pe care ni le furnizati, si consideram ca este absolut necesar sa va informam de tipurile de date si modul de utilizare al acestora, dar mai ales sa va oferim siguranta confidentialitatii depline.

Datele personale sunt colectate de catre Dental-Art, in mod direct de la dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari (completarea unui formular), al unui sondaj de opinie sau al unui apel telefonic.

In ce scop procesam datele personale?

Datele cu caracter personal cu privire la utilizatorii site-ului vor fi prelucrate in conformitate cu Regulamentul si vor fi utilizate de catre Dental-Art in urmatoarele scopuri:

- facturarea serviciilor comandate;

- evaluarea serviciilor oferite;

- informarea utilizatorilor / clienților cu privire la statusul cursurilor, prin telefon și prin e-mail;

- de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la servicii, promoții sau orice alte acțiuni de marketing desfașurate de către Dental-Art numai în măsura în care persoana vizata și-a exprimat acordul expres și neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului și/sau telefonului în acest scop;

- efectuarea de studii de piața, de monitorizare a comportamentului consumatorului;

- prestarea serviciilor de organizare de seminarii bazate pe fotografiile cazurilor privind subiecte de stomatologie sau management;

- prelucrarea și soluționarea de către Dental-Art a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate.

Care sunt drepturile legate de datele personale?

Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal. Aveti urmatoarele drepturi, ce pot fi exercitate, in mod individual sau cumulat, cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

- Dreptul de acces – puteti solicita confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre Dental-Art, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea.

- Dreptul la rectificare - puteti obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informatii suplimentare;

- Dreptul la stergerea datelor – in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul retragerii consimtamantului sau in cazul in care se constata ca prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legala), puteti obtine din partea Dental-Art stergerea respectivelor date;

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii– puteti obtine din partea Dental-Art restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite situatii reglementate expres de lege.

- Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal

- Dreptul de a va retrage consimtamantul – va puteti retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Dental-Art, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat prin transmiterea unei cereri scrise trimisa catre Dental-Art, Oradea, Str. Parc Ion C. Bratianu nr sau prin e-mail office@dental-art.ro