Vizita la stomatolog

Miercuri, 10 Octombrie 2012 11:31

De ce sa veniti la stomatolog fara sa va doara ceva?

Vizitele la stomatolog sunt adesea stresante si considerate ca fiind experiente traumatizante pentru multi dintre noi. Insa o carie dentara netratata din timp cauzeaza adesea probleme grave ce implica tratamente costisitoare si traumatizante. Fa-ti si tu controale bianuale la Cabinetul Stomatologic Dental-Art pentru dinti sanatosi fara batai de cap!

Controale bianuale la Cabinetul Stomatologic

Motivul principal pentru care pacientii merg la stomatolog sau adesea chiar amana vizita la cabinetul stomatologic este durerea. Durerea este insa, in majoritatea cazurilor, consecinta neglijentei si implica tratamente mai complexe si bineinteles mai costisitoare. Daca iti este frica de durere si nu doresti sa arunci banii pe fereastra platind tratamente scumpe pentru probleme netratate la timp, atunci alege sa mergi la controale bianuale la Cabinetul Stomatologic Dental-Art. Este mai ieftin, mai putin traumatizant si se pot identifica leziunile carioase in faze incipiente!

Rezolvari rapide pentru probleme dentare tratate la timp

Vizita din timp la medicul stomatolog este adesea echivalenta cu tratarea rapida a problemei si cu un disconfort scazut. Rezolvarea unei carii de profunzime medie, cu anestezie si obturatie, intr-o singura sedinta inseamna aproximativ 45 de minute in scaunul stomatologic si o cheltuiala relativ mica. Nu astepta durerea pentru a merge la stomatolog. In aceasta etapa deja dintele este grav afectat!

Riscurile neglijarii danturii si a controalelor stomatologice

Cu cat este amanata vizita la cabinetul stomatologic, cu atat mai mult avanseaza problemele dentare si cresc costurile tratamentului si durata tratamentelor. Durerile accentuate de dinti sunt adesea echivalente cu tratamente costisitoare si de durata si chiar posibilitatea ca problema sa nu mai poata fi rezolvata decat prin coroana pe dinte si chiar implant dentar sau punte metalo-ceramica care va implica slefuirea a doi dinti vecini posibil sanatosi!

Neglijarea unei carii se reflecta in statusul odontal al pacientului si in buzunarul sau. Controalele periodice inseamna pentru fiecare pacient modalitatea optima de a intretine o dentitie sanatoasa si a preveni aparitia unor probleme care pot sa doara atat la propriu cat si la buzunar.  Nu rata nici tu controalele bianuale la stomatolog, Cabinetul Dental-Art Oradea te asteapta cu cele mai bune preturi si tratamente de ultima ora pentru toate probleme dentare.

Cabinetul Stomatologic Dental-Art din Oradea ofera servicii de estetica dentara, ortodontie si implantologie. Apeleaza cu incredere la medicii de la Dental Art si vei obtine zambetul pe care ti l-ai dorit intotdeauna. 

FaLang traduction system by Faboba